Valorant вийшов 2 червня на ПК / pcgamer.com

Шутера Valorant може не вийти на консолі Xbox One та PlayStation 4.

Про це в інтерв'ю порталу GameSpot заявила продюсер гри Ганна Донлон.

За словами продюсера, робота над прототипом Valorant для PS4 та Xbox One вже почалася, але студія Riot Games ще не впевнена в якості кінцевого продукту. Якщо для консолей доведеться змінити геймплей, то шутер не стануть випускати на цих платформах. Розробники хочуть, щоб гра відчувалася однаково як на ПК, так і на приставках. На даному етапі, співробітники вважають, що при перенесенні шутера на Xbox One та PS4 без змін не обійтися.

Трейлер Valorant

Що таке Valorant

Читайте також"Не слухайте фанатів CS:GO": що гравці говорять про шутер Valorant

Valorant – це тактичний багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. Гравцям доступні 11 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями. По геймплею Valorant більше схожий на CS:GO, але відрізняється тим, що у персонажів є різні додаткові вміння, як у героїв Overwatch.

Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. Гра вийшла на ПК 2 червня. На агрегаторі рецензій Metacritic гра отримала 80 балів від критиків та 5,5 бала від користувачів.