Бета-тест гри триватиме до 28 травня / youtube.com

Реліз змагального тактичного онлайн-шутера Valorant відбудеться на ПК вже 2 червня.

Читайте такожУ Epic Games Store стартувала роздача гри Civilization VI

Про це розробники зі студії Riot Games повідомили під час трансляції Summer Game Fest.

Закритий бета-тест триватиме до 28 травня. Після цього роботу серверів тимчасово зупинять для профілактики та підготовки до релізу.

Крім того, в Riot Games пообіцяли, що з офіційним релізом в гру додадуть, як мінімум одного героя, одну мапу, набір скінів, а ще додатковий ігровий режим, який розрахований на короткі сесії. Детальніше про нього розробники розкажуть пізніше.

Геймплей Valorant

Що таке Valorant

Valorant – це змагальний тактичний умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. Гравцям доступні 10 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями. На момент виходу в грі буде 5 локацій. Закрите бета-тестування Valorant стартувало 7 квітня.

Нагадаємо, нещодавно Riot Games випустила оновлення 0.50 для шутера Valorant. Розробники виправили помилки ігри, поліпшили користувальницький інтерфейс і мапи, а також внесли зміни в баланс зброї і персонажів, включаючи точність стрільби на бігу і тривалість дій унікальних здібностей героїв.