Реліз Valorant відбудеться 2 червня / riotgames.com

Компанія Riot Games представила нову героїню для свого багатокористувацького шутера Valorant. Їй стала агент на ім'я Reyna.

Трейлер Reyna

Читайте такожSony оголосила офіційну дату презентації PlayStation 5 (відео)

Відповідно до опису, Reyna родом з Мексики. Вона стала одинадцятим героєм Valorant і буде доступна гравцям вже в день релізу – 2 червня. Інформацію про її унікальні здібності розробники не розкрили.

Також на момент релізу в Valorant додадуть ще одну локацію, набір скінів і додатковий ігровий режим, який розрахований на короткі сесії. Крім того, акаунти гравців, які брали участь у закритому тестуванні, розробники обнулять.

Що таке Valorant

Valorant – це багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. На момент релізу гравцям будуть доступні 11 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями.

Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. В період тестування в шутер грало близько 3 мільйонів осіб щодня. Після 28 травня роботу серверів гри тимчасово зупинили для профілактики і підготовки до релізу.