Сьогодні шутер від творців League of Legends вийшов з бета-тесту / скріншот playvalorant.com

Сьогодні, 2 червня, на ПК відбувся реліз тактичного багатокористувацького шутера Valorant. Його створили розробники League of Legends – студія Riot Games.

Читайте такожValorant – це лише початок. Riot Games захоплює ігрову індустрію

Днями компанія представила одинадцятого персонажа гри – ним стала героїня на ім'я Reyna. Також на релізі в шутер додали новий ігровий режим Spike Rush, який розрахований на короткі сесії. А ще гравцям стала доступна нова локація – мапа «Сходження».

В шутер Valorant можна зіграти безкоштовно. Для цього слід перейти на сторінку гри.

Трейлер Valorant

Що таке Valorant

Valorant – це тактичний багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. На момент релізу гравцям будуть доступні 11 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями. По геймплею Valorant більше схожий на CS:GO, але відрізняється тим, що у персонажів є різні додаткові вміння, як у героїв Overwatch.

Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. В період тестування в шутер грало близько 3 мільйонів осіб щодня. Після 28 травня роботу серверів гри тимчасово зупинили для профілактики та підготовки до релізу.