Вийшов новий трейлер Redfall / фото Arkane

Презентацію Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 відкрив свіжий трейлер Redfall — кооперативного шутера від Arkane Studios, творців Prey, Dishonored і Deathloop. У ролику розповіли про сюжет і продемонстрували основні механіки.

Прийдешній проект присвячений протистоянню з вампірами і культистами в містечку Редфолл, штат Массачусетс. Колись він був процвітаючим містечком, але внаслідок наукових експериментів з'явилися кровопивці. Вони володіють психокінетичними здібностями і змогли викликати сонячне затемнення. Покинути Редфолл неможливо, адже містечко розташоване на острові, а вампіри висушили воду навколо нього. Залишається тільки одне — боротися.

Redfall / фото Arkane

Дати відсіч кровопивцям повинна команда з чотирьох героїв. До неї входять початківець винахідник Девіндер Крауслі, телекінетик Лейла Еллісон, інженер Ремі де ла Роса і снайпер Джейкоб Бойєр. У кожного персонажа є унікальні здібності, які комбінуються між собою. Наприклад, Лейла може створити платформу для стрибків у висоту, щоб Джейкоб зайняв більш вигідну позицію.

Інші деталі Redfall з трейлера

  • Проходити гру можна як поодинці, так і в кооперативі до чотирьох чоловік.
  • Вампіри діляться на різновиди зі своїми здібностями. Деякі з них вміють літати і різко стрибати на героїв.
  • У проекті реалізовані елементи лутер-шутера. Користувачі зможуть відшукати безліч різноманітної зброї, яка ділиться за рівнями якості.
  • Redfall вийде в 2023 році на ПК, Xbox Series X і Series S. гру повинні були випустити вже цього літа, але вирішили перенести разом зі Starfield.

Вас також можуть зацікавити новини: