Вийшла 10-хвилинна демонстрація The Invincible / фото Starward Industries

Студія Starward Industries, в яку входять розробники "Відьмака 3" , і видавництво 11 bit studio в партнерстві з IGN опублікували 10-хвилинне проходження The Invincible — гри за мотивами роману "Непереможний" Станіслава Лема.

На відео демонструється геймплей з демоверсії проєкту. Вона буде доступна в Steam з 4 по 8 травня в рамках фестивалю LudoNarraCon. Ролик починається з подорожі головної героїні Ясни на поверхні планети Регіс III. Дівчина прибула в табір і зустрілася з андроїдом, який не відповідав на команди.

Потім Ясна заглянула в намет і побачила знайомого вченого. Правда, той не реагував на героїню, а лише щось невиразно бурмотів. Дівчина почала вивчати тіло колеги, наприклад, перевірила реакцію очей на світло. На думку Ясни, чоловік впав у глибокий ступор з невідомої причини.

У другій половині ролика показано пошуки підказок про те, що сталося в таборі, і спроби полагодити андроїда, який може володіти корисною інформацією. Героїня досліджувала місцевість, розглядала предмети і встановила реле. Однак бесіда з роботом не увійшла в геймплейну демонстрацію.

The Invincible — що відомо про гру

  • Проект розробляють вихідці з CD Projekt RED і Techland, які доклали руку до "Відьмака 3" і Dying Light.

    Сюжет The Invincible розповідає про те, як вчений міжпланетної експедиції намагається знайти своїх колег на небезпечній планеті Регіс III.

    Гравцям доведеться застосовувати різні пристрої, наприклад, дрони або сканери, і власну кмітливість, щоб вижити.

    При проходженні користувачі розкриють численні таємниці, які приховані на Регісі III.

    The Invincible вийде в 2023 році на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: