Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr / eurogamer.pl

Компанія Xbox оголосила список ігор, які стануть доступні передплатникам сервісу Live Gold у травні. Це буде рольової екшн Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, а також гоночний симулятор V-Rally 4.

Травневі гри для Xbox Live Gold

Що таке Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr – це рольовий екшен у всесвіті гри Warhammer 40K. Головний герой – один з членів могутньої організації Інквізиція, яка захищає жителів Імперіуму і бореться з усіма потенційними загрозами людству. Виконуючи розслідування, гравець знаходить зниклу фортецю-монастир «Мученик», яка вражена порчею Нургла, одного з демонів-богів всесвіту Warhammer. Тут інквізитору доведеться вступити в бій з ворогами. Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr вийшла у 2018 році і отримала змішані відгуки. Гру хвалили за цікавий сюжет і рольову систему, але лаяли за одноманітні бої і проблеми з оптимізацією.

Трейлер Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr стане доступна передплатникам Xbox Live Gold з 16 травня по 15 червня.

Що таке V-Rally 4

V-Rally 4 – це четверта частина відомої серії ігор про гонки по бездоріжжю. Користувач може брати участь в змаганнях на найбільш екстремальних і небезпечних трасах, розкиданих по всьому світу – від Кенії до парку Секвойя. У розпорядженні гравця понад 50 автомобілів, які можна покращувати і персоналізувати.

Трейлер V-Rally 4

Гра V-Rally 4 буде доступна передплатникам з 1 по 31 травня.

Крім того, завдяки зворотної сумісності, користувачі Xbox One отримають дві гри з Xbox 360. З 1 по 15 травня можна буде завантажити футбольний симулятор Sensible World of Soccer, а з 16 по 31 травня – рольовий екшн Overlord II.