Watch Dogs 2 / store.steampowered.com

У сервісі цифрової дистрибуції Uplay стартувала роздача екшену Watch Dogs 2.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомили розробники зі студії Ubisoft.

Спочатку компанія планувала віддати безкоштовно другу частину Watch Dogs глядачам, які дивилися трансляцію Ubisoft Forward. Однак, через проблеми з серверами, користувачі не змогли увійти у свої облікові записи та отримати гру. Сьогодні студія виправила технічні проблеми і вирішила роздати Watch Dogs 2 всім бажаючим.

Отримати Watch Dogs 2 безкоштовно можна на спеціальній сторінці в Uplay.

Нагадаємо, трансляція Ubisoft Forward пройшла 12 липня. На презентації розробники показали трейлери Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Hyper Scape та інших ігор. Звіт з заходу можна прочитати в нашому матеріалі.

Трейлер Watch Dogs 2

Що таке Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 – це друга частина пригодницького екшену з відкритим світом від студії Ubisoft. Дії гри розгортаються в Сан-Франциско. Головний герой, хакер Маркус Холлоуей, об'єднується з командою однодумців, щоб кинути виклик корпораціям і корумпованій владі. Для досягнення своїх цілей герой може зламувати телефони, комп'ютери, камери відеоспостереження, світлофори, автомобілі, трансформатори. Це дозволить отримувати потрібну інформацію, влаштовувати пастки і всіляко боротися з ворогами.

Watch Dogs 2 вийшла на ПК, PS4 та Xbox One у 2016 році. На агрегаторі Metacritic ПК-версія гри отримала 75 балів від критиків та 7,1 бала від користувачів.