Шутер Wolfenstein потрапив на розпродаж в Steam / фото Bethesda

У магазині цифрової дистрибуції Steam з'явилися знижки на серію Wolfenstein. Розпродаж закінчиться сьогодні, 12 жовтня, о 20:00 за київським часом. УНІАН зробив добірку найцікавіших пропозицій.

Найцікавіші пропозиції:

  • Wolfenstein: The New Order – 260 грн (знижка 50%);
  • Wolfenstein: The Old Blood – 260 грн (знижка 50%);
  • Wolfenstein II: The New Colossus – 349 грн (знижка 50%);
  • Wolfenstein: Cyberpilot – 199 грн (знижка 50%);
  • Wolfenstein: Youngblood – 389 грн (знижка 35%);

Також на спеціальній сторінці в Steam знижку отримав набір Wolfenstein Alt History Collection, куди увійшли дві основні частини серії, приквел The Old Blood і спін-офф Youngblood. Його можна придбати за знижкою у 61% – за 905 грн.

Wolfenstein

Wolfenstein – це легендарна серія шутерів від першої особи, що бере свій початок ще в 1981 році. Франшиза отримала новий виток розвитку у 2014 році з виходом Wolfenstein: The New Order. Гра показує альтернативну історію, де у Другій Світовій війні перемогла Німеччина. Головним героєм став американський солдат Бі Джей Бласковіц, який веде боротьбу проти нацистів.

Відео дня

Останніми частинами серії стали два спін-оффи – VR-гра Wolfenstein: Cyberpilot та Wolfenstein: Cyberpilot. Останній розповідає про дочок-близнючок Бласковіца – Джесс і Софі, які вирушили на пошуки свого батька в захоплений нацистами Париж.