World of Tanks Blitz святкує день народження / wargaming.net

Мобільній багатокористувацькій онлайн-грі World of Tanks Blitz виповнюється 6 років.

Про це повідомили розробники гри зі студії Wargaming

На честь цієї події для гри виходить оновлення 7.0. Воно поліпшить графіку та додасть високорівневі британські легкі танки, серед яких FV 301, Vickers Cruiser та Vickers Light 105.

Британські легкі танки в World of Tanks Blitz

«У версії 7.0 ми додали меню з налаштуваннями графіки, яке дасть гравцям можливість обирати опції під себе. Ми постаралися, щоб цей день народження гравцям запам'ятався надовго не тільки подарунками», — зазначив продуктовий директор World of Tanks Blitz Андрій Рябовол, додавши, що на сьогодні Blitz у всьому світі завантажили понад 137 млн користувачів.

Читайте такожВ World of Tanks з'явиться надпотужна бойова машина

Крім того, в рамках свята у грі стартує особливий івент, в ході якого користувачам стане доступний унікальний танк VI рівня — P. 43/06 Anniversario. Захід розпочнеться 19 червня і триватиме до 29 червня. Всі гравці, які пройдуть подію, отримають унікальний профіль. Також розробники пообіцяли інші подарунки, які будуть залежати від ігрового «стажу» користувачів.

Кульмінацією святкування стане поява в World of Tanks Blitz нового режиму під назвою «Зіткнення». У ньому гравців чекають дуже динамічні бої 5 на 5 на компактних мапах. Режим з'явиться у грі 9 липня.

Як зазначили в студії Wargaming, World of Tanks Blitz є однією з найпопулярніших мобільних ігор в Україні. За весь період існування «мобільних танків» гру завантажили 7,3 млн разів – це третій показник серед всіх країн у світі. А користувач, який зіграв найбільшу кількість боїв у Blitz – теж з України. На його рахунку понад 158 тисяч битв.