Режим "Сутичка: поза часом" буде доступний з 10 по 13 липня / wargaming.net

Завтра, 10 липня, у командній багатокористувацькій онлайн-грі World of Tanks стартує четвертий етап святкування десятиріччя гри.

На честь ювілею розробники повернуть у гру бої 7 на 7 осіб в особливому режимі під назвою «Сутичка: поза часом». Цей режим буде доступний до 13 липня.

Читайте такожЧитери, італійські танки і версія для слабких ПК. Автори World of Tanks відповіли на 10 питань про гру

Відео дня

Як повідомила студія Wargaming, режим «Сутичка: поза часом» призначений лише для машин X рівня. Ті, у кого немає відповідної техніки, зможуть взяти в оренду середній танк «Об'єкт 140» або ж важкий танк WZ-111 model 5A. На цих машинах битви будуть вестися в режимі «Зустрічний бій» на 5 спеціально відібраних мапах. В процесі гравці зможуть виконати окремий набір завдань.

У ході четвертого етапу гравці отримають унікальні елементи кастомізації.

«Ми дуже раді, що мільйони гравців по всьому світу приєдналися до івенту «Десятиріччя», вітають один одного і нас з ювілеєм. Попереду на вас чекає ще багато сюрпризів», – говорить глобальний паблішинг-директор World of Tanks Максим Чувалов.

П'ятий, заключний етап святкування стартує в день народження гри – 12 серпня. На честь ювілею розробники обіцяють багато активностей та подарунків для гравців.

Нагадаємо, багатокористувацькій онлайн-грі World of Tanks виповнюється 10 років. У зв'язку з цим розробники запустили ювілейний івент під назвою «Десятиріччя».