Найкраща гра в серії Grand Theft Auto за версією IGN-GTA 5 / скріншот з відео

Редакція одного з найпопулярніших медіа про ігри – IGN – склала рейтинг всіх частин серії Grand Theft Auto. Топ приурочений до прем'єри трейлера GTA 6 – шостої частини в культовій серії, яка вийде в 2025 році.

На першому місці опинилася GTA 5. Гра представляє "апогей усього, чого Rockstar мала намір досягти" у цій серії. Редакція IGN виділила "неабиякий розмах" і величезний живий світ Лос-Сантоса, де "може статися все, що завгодно".

Друге місце у San Andreas – "найкраща гра PS2 за версією IGN". У цій частині вперше представили глибоку кастомізацію головного героя, "найкращий на сьогодні сюжет в серії GTA" і гігантську карту. Третю позицію зайняла Vice City – за "місце дії і живу історію".

Найкращі ігри серії Grand Theft Auto за версією IGN

  1. Grand Theft Auto V
  2. Grand Theft Auto: San Andreas
  3. Grand Theft Auto: Vice City
  4. Grand Theft Auto IV
  5. Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
  6. Grand Theft Auto Online
  7. Grand Theft Auto Vice City Stories
  8. Grand Theft Auto III
  9. Grand Theft Auto: The Lost and Damned
  10. Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  11. Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  12. Grand Theft Auto
  13. Grand Theft Auto 2
  14. Grand Theft Auto: London 1969
  15. Grand Theft Auto: Advance

Цікаво, що в призначеному для користувача голосуванні на сторінці рейтингу IGN результати аналогічні. 28% опитаних назвали GTA 5 найкращою, слідом йдуть San Andreas (24,6%) і Vice City (18,4%).

GTA 6: що ми вже знаємо про гру

  • Дія гри розгорнеться в Вайс-Сіті – проте його сучасному варіанті, а не версії 80-х, як в Grand Theft Auto: Vice City, що вийшла в 2002 році. У грі буде два героя – Люсія і Джейсон. Їх лінія буде заснована на історії Бонні та Клайда, відомих грабіжників.
  • Вперше в історії GTA ми будемо грати за жінку, а перемикатися між ними можна в будь-який час. Нагадаємо, що в попередній грі GTA V головних героїв було троє – Майкл, Франклін і Тревор.
  • У ролику згадується, що реліз гри відбудеться у 2025 році. Вона вийде на PS5 і Xbox Series – про реліз на комп'ютерах немає ні слова. Тобто реліз для ПК трапиться пізніше 2025 року.

Вас також можуть зацікавити новини: