Fallout: New Vegas може отримати продовження від Obsidian / фото Bethesda

Коли Microsoft оголосила про покупку ZeniMax Media, до складу якої входить Bethesda Softworks, користувачі відразу подумали, що тепер випуск Fallout: New Vegas 2 можливий. Студія-розробник першої частини, Obsidian Entertainment, теж належить корпорації. І схоже, гравці не помилилися. Нещодавно надійний інсайдер поділився інформацією про продовження. За його словами, переговори про створення New Vegas 2 вже почалися.

Дані надав інсайдер і редактор порталу VentureBeat Джефф Грабб. У своєму свіжому подкасті він заявив, що Microsoft, Bethesda і Obsidian обговорюють розробку гри. Згідно із заявою джерел журналіста, проект, швидше за все, запустять у виробництво. У всіх сторін переговорів "є великий інтерес" до створення New Vegas 2.

Однак починати посилено чекати сиквел поки не варто. Зараз Obsidian розробляє відразу три гри: Avowed, The Outer Worlds 2 і секретну детективну RPG в дусі Disco Elysium. А ще маленька команда всередині студії займається розвитком Grounded. І навіть якщо повноцінне виробництво New Vegas 2 запустять в цьому році, що малоймовірно, то сиквел вийде тільки через 4-5 років.

Відео дня
Fallout: New Vegas / фото Bethesda

Детальніше про Fallout: New Vegas

  • Це рольова гра, реліз якої відбувся в 2010 році. За створення проекту відповідала Obsidian Entertainment, а Bethesda Softworks, як власник прав на франшизу Fallout, значилася видавцем.
  • На запуску RPG відзначилася жахливим технічним станом. Однак це не завадило New Vegas стати культовою. Гру люблять за продуманий і варіативний сюжет, цікаві додаткові завдання і чудово реалізовану атмосферу постапокаліпсису.

Вас також можуть зацікавити новини: