Завдяки артбуку гравці дізналися важливий сюжетний поворот в God of War Ragnarök / фото Santa Monica Studio

Минулого тижня Sony і Santa Monica Studio розкрили дату релізу God of War Ragnarök, а також показали колекційні видання. Вони містять артбук, який дозволив фанатам дізнатися важливий сюжетний поворот в грі.

Увага: далі в матеріалі присутні потенційні спойлери до історії God of War Ragnarök.

Як повідомив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом omekomar, один з роздрібних продавців пропонує міні-версію артбуку в якості бонусу за попереднє замовлення майбутнього екшену. На обкладинці книги з малюнками з гри зображена сцена, яку не показували ні в одному з трейлерів. І саме вона розкриває важливий сюжетний поворот.

Відео дня

Епізод присвячений бою Сіндрі проти ворогів, що вже досить нетипово, адже гном всіляко цурається бруду і крові. На задньому фоні зліва можна побачити йотуна, який тримає корабель. А зверху над полем битви кружляють дракони.

Однак найважливіша деталь — це напарник Сіндрі. Поруч з ним, судячи з усього, б'ється Мімір. У першій частині велетень був балакучою головою, яку Кратос носив із собою під час подорожей. Брок і Сіндрі робили її виміри, на що персонаж скаржився в одному з діалогів. Ймовірно, гноми змогли створити нове тіло для Міміра, і той буде битися на боці головних героїв.

Обкладинка артбуку / фото Reddit / omekomar

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök будуть Фрейя і Тор, а Тюр, судячи з усього, стане союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'являться нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийде 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас також можуть зацікавити новини: