В Україні знижені ціни на аптечні товари. В непростий для населення час аптеки під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» та «Благодія» продовжують велику акцію. Аж до 30 травня протиалергійні препарати, вітаміни, противірусні засоби, а також дитячі пюре, каші та підгузки коштуватимуть дешевше.

Акційний перелік включає більш ніж 200 позицій. Роботизовані аптеки знизили ціни на препарати, засоби гігієни, дитяче харчування тощо. Купуючи товари цих груп, можна зекономити до 25%. Акція* триває з 01 квітня по 30 травня 2020 року.

Читайте такожЧому аптеки знижують ціни до 25%?

Роботизовані аптеки розуміють, що зараз людям не варто залишати домівки без нагальної потреби. Тому фармбренди «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Благодія» та «Аптека Шар@» не обмежують покупців у кількості товарів. За один візит до аптеки можна придбати все необхідне для себе та допомогти близьким. Акція триватиме весь місяць – до 30 травня 2020 року включно.

Щоб замовити** аптечні товари, достатньо подзвонити за коротким номером: 5900. Виклик буде безкоштовним. Сформуйте власний список покупок, які зможете забрати та оплатити в найближчій роботизованій аптеці. За телефоном аптечної довідки 5900 також можна залишити свої пропозиції та дізнатись загальну інформацію про товар.

Не обов’язково носити з собою готівку. Роботизовані аптеки обладнані POS-терміналами, щоб покупці могли оплатити товари банківською карткою.

В умовах продовження карантину важливо берегти себе та своє здоров’я. Щоб допомогти у цьому, роботизовані аптеки два місяці проводять акцію з великими знижками. Купуйте потрібне та платіть до 25% менше.

Нагадуємо, акція в «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» та «Благодія» в роботизованих аптеках розпочалась 1 квітня. За час дії знижок фінансова турбота роботизованих аптек стала у пригоді дорослому населенню, молодим батькам, літнім людям.

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

** Мається на увазі попереднє замовлення, придбання здійснюється у місцях продажу.