Іноді в стосунках варто звернути увагу на певні "сигнали" / фото pixabay.com

Експерти назвали сім звичок людей, схильних зраджувати своєму партнеру.

Люди, які зраджують, – це патологічні брехуни. Якщо ви розумієте, що партнер постійно бреше то про одне, то про інше – це є причиною для занепокоєння, пише Сегодня Lifestyle.

Вони вкрай підозрілі

Відео дня

Людина, якій не можна довіряти, сама не здатна нікому довіряти. Партнер вас постійно в чомусь підозрює? Якщо це так, то у вас є привід задуматися про те, чому це відбувається.

Вони надто ніжні з вами

Так вони намагаються задушити почуття провини. Якби партнер зовсім нічого не відчував, то просто б розпрощався з вами. Якщо людина залишається, значить, все ще відчуває емоційний зв'язок з вами. Їй неприємний сам факт того, що вона (за вашою спиною) робить речі, дізнавшись про які, ви відчуєте біль. І намагається реабілітуватися у власних очах, виявляючи до вас надмірну доброту і кохання.

Зрадники дуже активні в сексуальному житті

Ви можете подумати, що насичене сексуальне життя навіть роки потому – ознака того, що у ваших стосунках все добре. Можливо, так, а, можливо, це означає протилежне. У людини, схильної до зрад, надзвичайно багато сексуальної енергії. Її вистачає і на партнера, і на коханців (коханок). Надмірна активність у сексуальному житті притаманна багатьом зрадникам.

Читайте такожРозкрито користь ранкового сексу

Вони не довіряють вам свій телефон

Це одна з найпоширеніших звичок зрадника. Така людина ніколи не залишить свій телефон без нагляду, оскільки боїться, що ви знайдете там деякі факти, що викриють її.

Репутація зрадника ходить за ними по п'ятах

Він уже зраджував комусь колись? Це ще одна з найпоширеніших особливостей таких людей. Якщо чоловік зраджував у минулих стосунках, ймовірно, нових він піде тим же шляхом.

Вони можуть збрехати про що завгодно

Так, іноді люди обманюють, але роблять це не так часто і майстерно, як зрадники. Такі люди можуть брехати про що завгодно. Зрадники – це патологічні брехуни. Якщо ви розумієте, що партнер постійно бреше то про одне, то про інше – це є причиною для занепокоєння.

Вони постійно перевіряють повідомлення/дзвінки

Звичка постійно перевіряти свій стільниковий – це ще одна ознака того, що партнер, можливо, невірний. Звичайно, він може багато працювати, і йому необхідний режим постійного зв'язку зі співробітниками. Так, так буває, але в більшості випадків не на постійній основі.