Дитина може врятувати шлюб, але не вирішити конфлікт / фото ua.depositphotos.com

Психолог Ольга Перекопайко розповіла, що через карантин у людей з'явилося більше часу займатися сексом. Тому може бути сплеск народжуваності.

Читайте також"Без паніки": що робити, якщо дитина побачила секс батьків

Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Часто можна почути фразу, що "дитина врятує шлюб". Ми вирішили розібратися, чи дійсно це так. І чи варто взагалі народжувати дитину, щоб вирішити особистий конфлікт з другою половинкою.

"Зачаття дитини під час карантину – це далеко не завжди спосіб уберегти відносини. Просто чоловік з дружиною багато часу (практично цілодобово) проводять разом. І, відповідно, збільшується кількість часу для інтимних стосунків. Та й багато пар зізнаються, що вирішити сварку, грюкнувши дверима, в карантин не виходить, тому доводиться вирішувати пристрасним сексом", - сказала Ольга.

За її словами, народжувати дитину заради вирішення конфлікту - це погана ідея. Через те, що конфлікт не вирішиться, а тільки відкладеться на невизначений час. Але рано чи пізно все одно доведеться його вирішити.

"Народжувати дитину заради вирішення конфлікту - це дуже погана ідея. По-перше, конфлікт не вирішується, а просто відсувається в сторону і рано чи пізно він спливе знову. А ось те, що народження дитини здатне врятувати шлюб – це правда. Але тут важливо зауважити, що це відбувається лише тому, що у більшості людей з появою дитини змінюються пріоритети, погляди на життя, стосунки з партнером", - додала психолог.

Інші новини по темі: