5 цікавих фактів про те, як змінився секс / фото ua.depositphotos.com

З кожним днем наше життя змінюється в різні сторони. Це стосується у інтиму.

Журналісти зібрали п'ять найбільш захопливих фактів про еволюцію сексу, які, цілком можливо, навіть поліпшать ваше інтимне життя, пише Cosmo.

  • З'явилися десятки видів сексуальності

Автосексуали, гіносексуали і грейсексуали існували ще на зорі цивілізації. Тільки тоді ніхто не займався вивченням цих видів сексуальності і не брав позицію навіть тих, кого збуджують представники його ж статі. Великий ривок в цьому плані зробили психологи і сексологи початку 21-го. І сьогодні, завдяки їхнім дослідженням існує близько двох десятків видів сексуальності. 

Відео дня
  • Демісексуалів і сапіосексуалів стає все більше

Перш за все в сексі важливі емоції і психологічна близькість з партнером, потім - його інтелектуальні дані. Більш того, ці фактори настільки грають роль, що люди можуть роками не займатися любов'ю, якщо не бачать гідного претендента або не мають з ним необхідного контакту. Дослідники Університету Західної Австралії впевнені, що сьогодні сапіосексуали складають 10% населення планети. 

  • Майже 10% людей використовують смартфони в ліжку

Безумовно, це негативно впливає на якість їх інтимного життя. По-перше, так важче зосередитися на процесі, розслабитися і отримати задоволення. По-друге, доводиться більше старатися, щоб досягти оргазму. 

Читайте такожПсихолог назвала 8 правил, як побороти власні ревнощі

 Тому пропонуємо накласти на смартфони в ліжку вето і зробити все можливе, щоб наступного разу фахівці Університету Вірджинії сказали, що кількість пар, які відмовилися від скролінгу і листувань під час сексу, значно зросла.

  • Чоловіків все частіше збуджує натуральність

Тому останнім часом так багато трендів на нюдовий макіяж, легку зачіску і оверсайз. Звичайно, дизайнери і стилісти враховують не тільки чоловічу думку, але і позицію дівчат щодо будь-яких течій. Але те, що цей факт грає роль, - однозначний. Також натуральність вплинула на те, що навіть голлівудські зірки відмовляються від лазерної епіляції, гоління пахв і використання косметики в повсякденному житті. Та що там говорити, якщо невеликий животик, розтяжки на стегнах і відсутність талії практично в моді.

  • Чоловікам в сексі важливі емоції партнерок

Це приємна правда, яку обов'язково потрібно взяти на озброєння і навчитися проявляти свої почуття під час сексу. Це і заводить хлопця, і допомагає зрозуміти, що він все робить правильно. Більш того, американські дослідження недавно опублікували захоплюючу статистику: якщо показати хлопцям тільки оголені частини жіночого тіла і оголену дівчину, яка посміхається і заграє поглядом, вони виберуть останнє. 

Секс: новини на тему