У Скадовську росте кількість хворих на кишкові інфекції / facebook.com/skadovskrada/

В тимчасово захоплених Скадовську та Генічеську Херсонської області фіксується збільшення кількості випадків інфекційних захворювань на гострі кишкові інфекції.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. Там зауважили, що за характером протікання хвороба має ознаки холери. "Окупаційна так звана влада не визнає збільшення кількості захворюваності, намагається приховати погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Для, цього, як зазначили у Генштабі, окупаційна влада розпочала приховану вакцинацію від холери представників так званих адміністрацій і їх найближчого оточення.

Відео дня

Підрив Каховської ГЕС

Російські окупанти 6 червня підірвали Каховську ГЕС. Внаслідок цього були затоплені числені населені пункти як на окупованій території, так і на підконтрольній Україні території Херсонщини. Після цього фахівці заговорили про загрозу захворюваності холерою

Російські окупанти не давали евакуйовувати людей з затоплених населених пунктів. Тіла загиблих людей помічали навіть на дахах будинків.

Вас також можуть зацікавити новини: