Яйця ідеально підходять для пізньої вечері / cdn.sm-news.ru

Головне достоїнство продуктів, корисних для схуднення - велика кількість білка. Згідно з дослідженням, для скидання ваги деяку кількість білка потрібно їсти на ніч.

Читайте такожНазвано найбільш корисні для схуднення овочі з високим вмістом білка

Вченими Університету штату Флорида було встановлено, що 30 грамів білка, з'їдені за півгодини до сну, активізують метаболічні процеси і допомагають схуднути. Виходячи з цього, ввечері можна (і потрібно!) вживати такі продукти.

Відео дня

Сир. Багатий не тільки білком, кальцієм, недолік якого також сприяє збільшенню жирової маси, оскільки без нього сповільнюється обмін речовин. Сир потрібно їсти не знежирений, а жирний – молочний жир необхідний для хорошого стану судин і серця, пише medikforum.

Мигдаль, волоські горіхи. Практично всі види горіхів містять багато білка, але волоські і мигдаль – особливо. Перед сном можна з'їдати жменю: продукт забезпечить організм також вітаміном Е, магнієм, селеном, поліпшить роботу серця, імунної системи.

Моцарелла. Низковуглеводний продукт, крім білка, дає багато вітаміну D, одного з найбільш важливих для хорошого стану здоров'я, міцного імунітету.

Яйця. Багаті білком, вітаміном D, іншими корисними вітамінами та мікроелементами – даний продукт незмінно присутній у всіх рекомендаціях дієтологів по схудненню, він ідеально підходить для пізньої вечері.

Тофу. Є одним з кращих вегетаріанських джерел білка, тобто позбавлений холестерину, властивого тваринним продуктам. Насиченість кальцієм і залізом робить тофу корисним для зміцнення кісткової, м'язової тканини, запобігання анемії.