Щоденне вживання волоських горіхів підсилює сексуальне бажання у чоловіків \ ampodemoda.com

Волоські горіхи - суперпродукт, багатий поживними речовинами. Вони мають безліч корисних властивостей - поліпшення здоров'я серця і мозку. Згідно з недавнім дослідженням, регулярне вживання волоських горіхів, мигдалю та фундука також може допомогти поліпшити чоловіче лібідо.

Читайте такожНазванио простий спосіб схуднути і тримати вагу: їсти горіхиВчені з Іспанії провели 14-тижневе дослідження за участю 83 здорових чоловіків у віці 18-35 років, які були розділені на дві групи. У всіх учасників не було еректильної дисфункції в анамнезі, і вони дотримувалися дієти «західного стилю» з високим вмістом жирів і низьким вмістом свіжих фруктів і овочів. Автори рекомендували добровольцям продовжувати їх звичайну дієту, але давали одній групі 60 грам волоських горіхів щодня, пише medikforum з посиланням на журнал Nutrients, в якому опубліковані результати дослідження.

Зокрема, вчені виявили, що щоденне вживання волоських горіхів підсилює сексуальне бажання у чоловіків і забезпечує кращий оргазм. Учасники повідомили про поліпшення сексуального життя після щоденного вживання двох великих жмень горіхів. 

Відео дня

Іспанські дослідники пояснили, що поживні речовини, що містяться в цих горіхах, допомагають передавати сигнали пенісу, природним чином підвищуючи чутливість і працездатність. Волоські горіхи також багаті антиоксидантами, корисними для серцево-судинної системи. Ці сполуки сприяють здоровому кровообігу, що допомагає підвищити лібідо.

Випробування проводилося в рамках великого проекту FERTINUTS, який показав, що регулярне вживання горіхів допомагає поліпшити якість сперми.

Новини по темі: