В Австралії жінці спалили машину за те, що вона інфікувалася коронавірусом \ фото REUTERS

В австралійському штаті Маунт-Гамбієр посилили карантинні обмеження після виявленого нового випадку COVID - 19 у місцевої мешканки.

Через це невідомі спалили машину жінки. В даний час в ЗМІ висувають кілька версій, де жінка могла підхопити коронавірус.

"Автомобіль жінки, яка отримала позитивний результат тесту на коронавірус був підпалений після того, як її зараження призвело до повторного введення обмежень в деяких частинах Південної Австралії", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожАвстралія повністю відмовиться від вакцини AstraZeneca до кінця року

За інформацією видання, невідомі підпалили машину мешканки вночі в той час, як її не було вдома, передає РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Коронавірус в Австралії

В Австралії карантинні обмеження є одними з найжорсткіших у світі. Однак 1 жовтня влада Австралії прийняла рішення відкрити державний кордон з листопада - вперше за останні півтора року. З березня 2020 року в Австралії діє одне з найсуворіших прикордонних правил у світі - залишати країну забороняється навіть її громадянам. Першими можливість виїжджати за межі Австралії отримають жителі тих штатів, де рівень вакцинації досягне 80%.

В останні дні в Австралії зростає число заражень "Дельта" - штамом коронавірусу. Спалах захворюваності спостерігається в двох найбільш населених штатах країни - Вікторії і Новому Південному Уельсі. А на острові Тасманія, де не реєструвалося жодного випадку захворювання протягом майже двох місяців (58 днів), зафіксовано новий випадок зараження.