Вода з лимоном зміцнює імунну систему \ УНІАН

Достатня кількість води поліпшує роботу організму, робить шкіру красивішою та свіжішою. Кишечник і інші системи шлунково-кишкового тракту будуть працювати без збоїв. Додавши до води лимон, виходить очевидна користь для тіла. Багато людей вживають воду з лимоном через схуднення, вважаючи, що таке поєднання дозволить швидше позбутися зайвих кілограмів. Але це не єдиний плюс напою.

Читайте такожНазвано найкращі фрукти для продовження життя

Як повідомляє medikforum, перш за все вода з лимоном зміцнює імунну систему. У складі лимону є вітамін С, що дозволяє істотно зміцнити імунну систему, стимулювати її активну роботу. Напій дарує антибактеріальний ефект, допомагаючи справлятися з різними інфекціями, болем у горлі. Важливо, що вода з лимоном дозволить швидше загоїти рани.

Відео дня

Користь 2: очищення шкіри. Напій володіє дивовижним дією, поліпшує властивості шкіри. Він дозволяє очистити її, надати антисептичну дію. Як підсумок – усуваються вугри, опіки, екземи. Старіння шкіри сповільнитися при регулярному вживанні лимонної рідини.

Користь 3: усунення проблем з травленням. Деякі проблеми з травною системою можна усунути легким способом. Пити воду з лимоном. Вона сприяє усуненню печії, нудоти, здуття живота. При переїданні дозволяється випити склянку води з соком половини лимона. Пропадуть важкість у шлунку в найкоротші терміни.

Користь 4: позбавлення зайвих кілограмів. Не можна обійти стороною цю корисну властивість, найвідомішу з усіх. Пояснимо, як працює кислий напій у цьому зв'язку. Вода з лимоном дозволяє скинути зайву вагу, схуднути, очистити організм від шлаків і токсинів. До того ж вона відмінно втамовує спрагу, знижує апетит. Перед сном не слід наїдатися, коли дуже хочеться – краще випити склянку корисного напою, який піде на користь фігурі.

Користь 5: нормалізація показників тиску. Вода з цитрусовим фруктом приводить в норму кров'яний тиск, очищає кров. Високий вміст калію в лимоні робить рідину ідеальним засобом для боротьби з серцево-судинними захворюваннями. До того ж усуває нудоту, запаморочення.

Користь 6: заспокоєння. Рідина призводить до заспокоєння нервів, зниження депресії та усунення психологічного стресу.