Є кілька версій причин нападу: диверсія, конфлікт між кримінальним авторитетом і депутатом обласної ради / Фото facebook.com/zhirnosenko.aleksandr

В Одеській області невідомі озброєні люди підпалили водонасосну станцію, розташовану біля українсько-молдовського кордону.

Про це у Facebook повідомив активіст Олександр Жирносенко.

Читайте такожУ Києві затримали озброєну банду викрадачів елітних авто (фото)

Відео дня

«Вчора вночі, в селі Градениці, за 150 м від кордону з Придністров'ям, група озброєних автоматами осіб у чорній піксельці увірвалася на водонасосну станцію і підпалила її. Тепер місцеві жителі і фермери залишилися без поливу своїх ділянок», - написав активіст.

Він зазначає, що є кілька версій того, що відбувається: диверсія, конфлікт між кримінальним авторитетом і депутатом обласної ради, якому нібито належала дана станція.

«Але суть не в цьому, а в тому, що поки колони російської техніки шурують уздовж кордонів з Україною, з нашого боку кордону спокійно розгулюють озброєні групи людей», - наголосив Жирносенко.

У поліції даний інцидент поки не коментують.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Одеській області спалили службовий автомобіль адміністрації заповідника "Тузловські лимани".