Відвідувач влаштував стрілянину у столичному кафе / Дмитро Щерблюк / Інформатор

У ніч на 6 жовтня в Києві за адресою вулиця Гришка, 8в, на ганку L`Kafa Cafe, сталася стрілянина. В результаті конфлікту постраждали двоє людей.

Як повідомляє "Інформатор", виклик на лінію 102 надійшов близько 4:30.

За словами правоохоронців, молоді люди, яких вивели, були незадоволені тим, що відбувається. Після спроб охорони їх заспокоїти, один з відпочиваючих дістав пістолет і кілька разів вистрілив. У результаті двоє охоронців дістали поранення: один чоловік у ногу, а другий у руку.

Дмитро Щерблюк / Інформатор

Відразу після злочину троє молодиків втекли. Завдяки злагодженим діям патрульних, всіх трьох підозрюваних затримали на прилеглій території за лічені хвилини. У одного із затриманих виявили предмет, схожий на пістолет «Форт-12». Попередньо, для стрільби гумовими кулями. У чоловіка був дозвіл на носіння зброї, але прострочений.

Читайте такожСтрілянина по дітях на Миколаївщині: 12 річний хлопчик у тяжкому стані, зловмисника затримали

У результаті події двоє людей було госпіталізовано і троє затримано. На місці працювали медики, патрульні та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

За попередньою інформацією, компанія молодиків, будучи напідпитку, відпочивала в L`Kafa і почала з'ясовувати стосунки з іншими відвідувачами закладу. Після того як охорона кафе вивела молодих людей на вулицю, почалася сварка з персоналом закладу.

Як повідомляв УНІАН, 30 вересня близько 22 години по вулиці Лаврській в Печерському районі столиці, чоловік у темному одязі перебігав дорогу у невстановленому місці перед автомобілем патрульної поліції, при цьому дивно поводився і періодично присідав. Двоє поліцейських кинулися за ним, а у відповідь невідомий кілька разів вистрілив. В результаті поліцейський отримав поранення в ногу і стегно.