Під Києвом сталось декілька ДТП з маршрутними автобусами / Відділ комунікації поліції в Київській області

На трасах Київщини сталося дві ДТП за участю маршрутних автобусів з пасажирами. За попередніми даними, постраждали близько 15 пасажирів, усі вони госпіталізовані. 

Читайте такожНа Львівщині суддя на іномарці збив на смерть пішохода

Як повідомляється на сайті Нацполіції Київської області, інформація про аварію в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка надійшла на спецлінію поліції Київщини о 6.30 ранку. 

Відео дня

Водій автобусу  «ГалАЗ», виконуючи зупинку для посадки пасажира, зупинився частково на правій смузі руху. У цей час водій вантажного автомобіля «DAF», який рухався у попутному напрямку, допустив  зіткнення з маршруткою. 

Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеню тяжкості і були госпіталізовані.

Відділ комунікації поліції в Київській області

Повідомлення про аварію на трасі Київ-Одеса надійшло правоохоронцям о7.25 ранку.

Так, на контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажного автомобіля розпочав рух. У цей час водій маршрутного автобусу «Mercedes Sprinter» здійснив зіткнення з вантажівкою. Дев’ятеро пасажирів маршрутки були доправлені до лікарні.

На місцях ДТП працюють працівники поліції, рятувальники, медики.  Поліцейські встановлюють особисті дані на потерпілих, опитуються свідки, встановлюються усі обставини дорожніх пригод.

Напередодні повідомлялось, що на десятому кілометрі автодороги  Згурівка-Майське (Київська область) в сніговому переметі застряг шкільний автобус з 30 учнями.