Слідчі встановили деякі подробиці страшного сімейного вбивства у Вінниці / Національна поліція Вінницької області

Правоохоронці визначились з основною версією вбивства родини у Вінниці - підозрюваний міг позбавити життя своїх рідних через тривалий сімейний конфлікт.

Читайте такожНоворічний кримінал: в Україні минулої доби скоєно вісім убивств

Як повідомляється на сайті Нацполіції Вінницької області, 1 січня затриманому 30-річному вінничанину оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, серед яких його матір, колишня дружина та  двоє малолітніх  дітей.

Відео дня

"Слідством відпрацьовувалися усі можливі версії трагедії, внаслідок якої загинула родина. Проведені слідчі та оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства – чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через  тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства,  підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки", - йдеться в повідомленні. 

Наразі підозрюваний перебуває в СІЗО. Він надав слідчим інформацію, де викинув молоток, яким завдавав смертельних ударів. Поліцейські відшукали та вилучили знаряддя злочину.

Як повідомляв УНІАН, 31 грудня у Вінниці у квартирі вбили чотирьох осіб, серед яких двоє малолітніх дітей. 

Близько 15-ї години правоохоронці отримали від диспетчера "швидкої" повідомлення, що у квартирі знайшли тіла двох жінок та хлопчика, а також поранену 3-річну дитину.  У помешканні перебував 30-річний чоловік, який і викликав медиків. 

Загиблими виявилися його 63-річна матір, 30-річна дружина та 7-річний син. Трирічна донька згодом померла у лікарні.