У Харкові поліція відкрила два кримінальні провадження за фактом обвалу конструкцій недобудованого торговельного павільйону, внаслідок якого постраждали троє осіб.

Відео дня

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, інформація про те, що на території ринку на проспекті Московському стався обвал недобудованої металевої конструкції площею 50 кв. метрів, надійшла до чергової частини поліції 11 січня близько 19.45.

Читайте такожУ Харкові обвалився дах торгового павільйону, четверо постраждалих

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

В результаті події до медичного закладу були госпіталізовані три жінки. Жінки 68 та 28 років отримали закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку та забиття, 27-річна жінка - закриту травму та забиття грудної клітини, закритий перелом грудного відділу хребта. Стан їх здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання санкціями статей передбачає позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.