Інцидент стався в суботу ввечері на вулиці Ільфа і Петрова / фото УНІАН

У Київському районі Одеси поліція з'ясовує обставини конфлікту між активістами, що заявили про незаконний продаж кодеїну в аптеці, і охоронцями, які застосували газ і зброю.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався сьогодні ввечері на вулиці Ільфа і Петрова.

Читайте такожНа Сумщині викрили масштабну схему збуту наркотиків

Відео дня

За попередньою інформацією, конфлікт стався між представниками громадської організації, які, за їхніми словами, вільно придбали в аптеці без рецепта кодеїнвмісний препарат, і працівниками охоронної фірми «Зевс». Останні прибули за викликом фармацевтів, з якими громадські працівники «з'ясовували стосунки через вільний продаж заборонених пігулок».

Зазначається, що під час конфлікту охоронці застосували газ подразнювальної дії і один з них кілька разів вистрілив у повітря з пістолета, як передбачається, травматичної дії.

Згадана аптека розташована на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку.

Внаслідок пострілу ніхто не постраждав.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Таблетки, придбані в аптеці, вилучені та будуть направлені на експертизу. Поліцейські встановлюють обставини події та законність дій усіх учасників конфлікту.