Чоловіка застрелили в столиці 5 березня / фото kyiv.npu.gov.ua

ЗМІ повідомляють, що застреленим у Дніпровському районі Києва на вулиці Флоренції виявився Сергій Кисельов, 1960 року народження.

Читайте такожУ центрі Миколаєва дерево впало на авто, перетворивши його на бляшанку (фото, відео)

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на власні джерела. Ім'я бізнесмена Кисельова фігурувало у ЗМІ у 2015 році – у розпал скандалу з "діамантовими прокурорами".

Відео дня

На початку липня того року СБУ провела обшук в головному слідчому управлінні ГПУ - у результаті був затриманий перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін та заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць. За даними слідства, вони вступили в корупційну змову та отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тис. грн. При проведенні обшуків них було виявлено понад 500 тис. доларів готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів і 65 діамантів, після чого скандальних прокурорів стали називати "діамантовими".

А вже 23 жовтня 2015 року було відкрито кримінальне провадження щодо ймовірного привласнення діамантів – заявник, засновник ТОВ "ЮВК-Агат" Сергій Кисельов стверджував, що упізнав у діамантах прокурорів свої. Нібито їх було вилучено в нього на початку серпня 2010 під час обшуків. 

Як писали ЗМІ, Кисельова нібито звинувачували у виготовленні та збуті підроблених камінців, сам він стверджував, що це наклеп й на нього тиснуть через незгоду "ділитись".

Чи пов'язане вбивство бізнесмена зі справою прокурорів, невідомо. 

Раніше у поліції повідомили, що у Києві в Дніпровському районі застрелили чоловіка в автомобілі Mercedes.