"Арієць" відомий тим, що організував систему виїзду з місць відбування покарання в'язнів / фото "Відкритий"

У Дніпрі зі стріляниною затримали кримінального «авторитета» на прізвисько «Арієць».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

Читайте такожНа Житомирщині СБУ викрила організоване угруповання вимагачів, які погрожували людям фізичною розправою (фото)

«На початку 2000-х років я особисто затримував аналогічним способом - мордою у землю, одного із цих, який прагнув сьогодні до «злодійського звання» на прізвисько «Арієць». Він тоді грабував, палив прасками та знущався над нашими громадянами. Пройшло 18 років й він знов мордою у землю», - написав він.

За його даними, озброєного «Арійця» затримали у середу, 6 березня, разом зі спільниками.

фото "Відкритий"

Як повідомляє «Інформатор», правоохоронці провели затримання злочинного угруповання з чотирьох осіб, які можуть бути причетні до підпалів. Серед них відомий в кримінальних колах зловмисник на прізвисько «Арієць». Затримання пройшло зі стріляниною. На час проведення оперативних заходів вулицю Старокозацьку перекрили.

За даними "Відкритого", Володимир Щегольков народився в 1981 році, був засуджений у 2000, 2003, 2008 і 2010 роках в Автономній республіці Крим. Відомий тим, що організував систему виїзду з місць відбування покарання в'язнів, а також проводив зустрічі з "королями" злочинного світу.

фото "Відкритий"