У Дніпрі п'яний водій "Москвича" після ДТП намагався втекти від медиків / фото Інформатор

Сьогодні близько 17:15, на перетині вулиць Андрія Сахарова і Прохорова в Дніпрі сталося ДТП. Зіткнулися автомобілі "Москвич" і Opel.

Як розповіли патрульні, "Москвич" виїжджав з вулиці Прохорова, а Opel рухався по вулиці Андрія Сахарова в напрямку вулиці Романовського. Попередньо, водій "Москвича" не поступився дорогою Opel — і машини зіткнулися, повідомляє "Інформатор".

Читайте такожУ Рівному тричі за вечір патрульні зупиняли п'ятому трав'яного таксиста (відео)

Відео дня

Водія "Москвича" з місця забрала швидка в лікарню імені Мечникова з підозрою на відкриту черепно-мозкову травму. Однак, як стало відомо пізніше, водій вистрибнув на ходу з карети швидкої допомоги. За попередньою інформацією, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Медикам довелося зупинити автомобіль і викликати екіпаж патрульних. Ті приїхали на місце і допомогли зловити чоловіка, після чого постраждалого все ж доставили до лікарні.

На місці ДТП рух транспорту трохи затруднено. Автомобілі і їх осколки на дорозі огородили дорожніми конусами. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка розбереться у всіх деталях аварії.

Як повідомляв УНІАН, у Кривому Розі Дніпропетровської області три людини - водій і двоє пасажирів автомобіля таксі - були госпіталізовані в результаті обстрілу автомобіля невідомими зловмисниками.