Вживаються заходи з встановлення та затримання вбивці військового / фото president.gov.ua

У Харківській області знайшли мертвим військовослужбовця за контрактом.

Читайте також"Просто панацея": лікар розповів про користь марихуани для ветеранів АТО

Як повідомляє прес-служба 92-ї окремої механізованої бригади (92-ОМБр) Збройних сил України, 16 березня поблизу місцевого кладовища селища Калугіно-Башкирівка Харківської області "цивільними особами було виявлено тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті".

Відео дня

"Під час з'ясування особи було встановлено, що це військовослужбовець за контрактом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що солдат був відсутній на службі 14 і 15 березня, "про що було повідомлено у відповідні установи та були вжиті заходи з розшуку".

У відділі комунікації поліції Харківській області повідомили, що під час огляду судово-медичним експертом на тілі померлого виявлені колото-різані рани шиї та рук, забої в область грудної клітини.

Поліція встановила, що загиблим є 37-річний уродженець Луганської області. Чоловік проходив військову службу в місті Чугуїв Харківської області та з 13 березня не з'являвся за місцем несення служби.

Тіло померлого направлено в морг.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вживаються заходи з встановлення та затримання особи, причетної до скоєння кримінального злочину", - зазначили в поліції.

За даним фактом призначено службове розслідування і відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ч. 1 КК України (умисне вбивство).