У "Метінвесті" зазначили, що заграва в небі над "Азовсталлю" - наслідок звичайного зливу шлаку / фото 0629.com.ua

У прес-службі міжнародної групи компаній "Метінвест" інформацію про пожежу на території металургійного комбінату "Азовсталь" не підтверджують і кажуть, що йде звичайний технологічний процес.

Читайте такожПід Дніпром гасять масштабну пожежу на виробництві пластику (фото, відео)

Про це повідомляє сайт Маріуполя 0629.

Відео дня

"Заграва в небі над "Азовсталлю" - наслідок звичайного зливу шлаку, а не пожежа", - стверджують в прес-службі.

За інформацією "Метінвесту", сьогодні з 18:00 до 19:00 на підприємстві "Азовсталі" проводився щоденний злив попутних продуктів виробництва - шлаку.

"Ця процедура обов'язкова у виробництві та не несе підвищеного навантаження на навколишнє середовище. Сьогодні, 17 березня, з 18 до 19 години проводився злив на трьох ділянках. З огляду на, що час доби темний, утворилося яскраве світіння, яке могли бачити мешканці міста і видали в соціальних мережах відео з необґрунтованими коментарями, що нібито на підприємстві сталася пожежа. Офіційно заявляємо, що це абсолютно штатна, контрольована ситуація. Жодної пожежі, вибухів і НП на підприємстві немає. Просимо довіряти перевіреним джерелами інформації та не сіяти паніки", - заявили в прес-службі "Метінвесту".

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 17 березня, раніше сайт Маріуполя повідомив про спалах на території меткомбінату "Азовсталь" з посиланням на очевидців, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і дим.

У соцмережах зазначали, що вогонь супроводжується гуркотом і періодичними спалахами, а полум'я було видно з різних районів міста.