Бійка сталася під час шкільної перерви / фото mayaksbor.ru

У місті Подільськ Одеської області дві шестикласниці жорстоко побилися в школі на перерві.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, конфлікт між ученицями шостого класу стався 2 квітня в навчальному закладі під час перерви між уроками.

Унаслідок бійки обидві дівчинки дістали тілесні ушкодження.

Відео дня

Читайте такожПоставили на коліна: у Києві дівчата жорстоко побили школярку (відео)

За словами начальника Подільського відділу поліції Миколи Піщанського, діти дістали тілесні ушкодження, і були оглянуті медиками. Загрози їхньому життю немає.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження, в рамках якого будуть встановлені причини та обставини події, дана оцінка діям кожного учасника, винні будуть притягнуті до відповідальності», - заявив Піщанський.

Як уточнили в поліції, між дівчатками почалася словесна перепалка, яка перейшла в бійку. До правоохоронних органів з відповідними заявами звернулися батьки обох учениць. У регіональному главку Нацполіції не змогли уточнити, чи госпіталізовано когось із потерпілих на даний момент.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Встановлюється, чи мав місце буллінг (цькування).

Раніше у Виноградові Закарпатської області двоє дівчат відлупцювали на рік старшу школярку.