Зловмисника-невдаху затримали / фото facebook.com/odesapolice

У Київському районі Одеси підозрюваний у розбої під час затримання намагався з'їсти відібрані ним у місцевої мешканки гроші.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, вчора близько 19.00 в поліцію надійшла інформація про те, що в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Ільфа і Петрова кричить жінка. Зокрема, вона просить допомогти, а через двері також доноситься сильний шум - звуки ударів, розбитого скла тощо.

Інспектори прибули за вказаною адресою.

Відео дня

Читайте такожПід Запоріжжям четверо чоловіків під виглядом поліції вчинили збройний напад на приватний будинок

«З квартири доносились крики, але двері ніхто не відчиняв. За словами сусідки, вона бачила, як з балкона цієї квартири намагається вистрибнути невідомий чоловік. Також свідок події розповіла, що було чути, як постраждала просила допомогти й вимагала повернути вкрадені речі», - відзначили в прес-службі.

Поліцейські вибігли на вулицю і побачили чоловіка, який стрибнув з балкона 3-го поверху і почав тікати. Під час спроби втекти, чоловік хотів позбутися викрадених речей. Також під час затримання він намагався з'їсти грошові купюри, які тримав у руках.

За даними прес-служби, у зловмисника інспектори виявили жіночу сумку, барсетку, телефон, ключі від квартири і велику суму грошей.

Коли патрульні відкрили квартиру, з якої лунали крики, то побачили, що на підлозі лежить закривавлена жінка. Також у приміщенні було зламано меблі, вибито двері, розбито пляшки.

Постраждалу жінку госпіталізували. На місці події працювали слідчі, які з'ясовують обставини того, що сталося.