Чоловік підпалив свого знайомого / фото Pixabay

В Одеській області чоловік заживо спалив свого знайомого.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в Роздільнянський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що під час гасіння палаючого звалища в селі Труд-Куток, в ямі знайдено обгоріле тіло людини.

Під час слідства встановлено, що стався конфлікт між потерпілим і його 31-річним знайомим, який раніше був засуджений на 15 років позбавлення волі за вбивство. Як зазначається, у зловмисника була «непогашена судимість» - його звільнили достроково. За даними поліції, конфлікт виник під час спільного вживання спиртних напоїв. Під час сварки зловмисник побив потерпілого до втрати свідомості.

Відео дня

Читайте такожУ Києві на Поштовій площі з-під причалу дістали труп чоловіка

«Усвідомлюючи те, що за скоєне знову може потрапити за грати, він вирішив спалити знайомого. Для цього правопорушник виніс ще живого товариша з будинку, кинув в бетонну яму зі сміттям, засипав побутовими відходами та підпалив», - розповіли в управлінні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного, який спочатку заперечував свою причетність до злочину.

Вчора зловмисникові повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину передбаченого п. 4, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне протиправне завдання смерті іншій людині, скоєне з особливою жорстокістю, особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, у березні в одному із сіл Роздільнянського району Одеської області було виявлено обгорілий труп. Зокрема, рятувальники, ліквідували вогонь і виявили обгорілі останк