У ДТП загинули чотири людини / фото vn.npu.gov.ua

На трасі М-21 Житомир - Могилів-Подільський у селі Жежелів Козятинського району 5 травня близько 05:00 сталося зіткнення автомобілів Mazda і Fiat Doblo, в результаті чого четверо пасажирів загинули на місці аварії, обидва водії госпіталізовані.

Читайте такожНа Івано-Франківщині перекинувся бензовоз з майже 40 тоннами пального

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Попередньо встановлено, що автомобіль Mazda, рухаючись в бік Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Fiat Doblo.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці події загинули дві пасажирки Mazda, 1976 і 1998 народження, жительки Київської області, і пасажири Fiat Doblo - чоловік і жінка, 1944 і 1945 років народження, жителі Гайсина Вінницької області.

Обидва водія - 29-річний мешканець Київської області, який перебував за кермом Mazda, і 42-річна жителька Гайсина, водій Fiat Doblo, з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені в Козятинську районну лікарню.

фото vn.npu.gov.ua
фото vn.npu.gov.ua
фото vn.npu.gov.ua

За даним фактом відкрито провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Таке правопорушення карається ув'язненням на термін до 10 років.

Як повідомляв УНІАН, у Вінниці в четвер, 2 травня, близько 14:00 на перехресті вулиці Замостянської та проспекту Коцюбинського трамвай зіткнувся з тролейбусом, в результаті чого постраждали дев'ятеро осіб.