На контрольному пункті пропуску "Мар’їнка" прикордонники викрили 60-річного чоловіка, який намагався провезти на територію України готівку в еквіваленті 5 мільйонів гривень. 

Відео дня

Про це повідомили у прес-центрі Операції об'єднаних сил.

"Учора (14 травня - прим.ред.) на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар’їнка" для оформлення на в’їзд з тимчасово окупованого Донецька прибув 60-річний громадянин України на автомобілі "Шевроле". Під час проведення контрольних операцій оглядовою групою прикордонників та представників Державної фіскальної служби, що спільно діють у складі Об’єднаних сил, у конструктивних особливостях автомобіля було виявлено приховані валютні цінності", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Львові в автомобілі бізнесмена спрацював вибуховий пристрій

За даними прикордонників, з облаштованих схованок під обшивкою сидінь та панелі приладів вилучили 3 мільйони 400 тисяч гривень, понад 50 тисяч доларів США та близько тисячі євро.

Наразі громадянина та виявлені кошти передано представникам слідчого відділу фінансових розслідувань ДФС для з’ясування їхнього походження, призначення та прийняття відповідного правового рішення.