Дві дівчинки постраждали / фото pixabay.com

У Кам'янському Дніпропетровської області група 9-класниць зі школи №7 побила двох ровесниць.

Обидві постраждалі навчаються у школі №35, повідомляє міський портал 5692.com.ua.

"Дівчата вирішили з'ясувати стосунки в одному з дворів. Обидві привели із собою подруг, різниця була тільки в кількості: з ученицею СШ №7 прийшли близько десяти осіб, з дівчиною з 35-ї школи - тільки одна. Остання, розуміючи критичність ситуації, стала кликати на допомогу та намагалась викликати поліцію, але не встигла", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові жорстоко побили активіста (фото 18+)

В результаті інциденту дівчата отримали травми, з якими їх госпіталізували до лікарні. Батьки постраждалих написали заяву до поліції.

У поліції повідомили, що наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 125 КК України (спричинення легких тілесних ушкоджень).

"Дівчата, які отримали травми, пройшли медичний огляд. Згідно з висновком судмедексперта, у них легкі тілесні ушкодження. Батьки написали заяву до поліції. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причини та обставини конфлікту встановить слідство. Досудове розслідування триває", - розповіла старший інспектор сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко.

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі підлітки жорстоко побили восьмикласника, знявши процес нападу на відео.