За словами бабусі хлопчика, поліцейські просто розважалися / фото УНІАН

Бабуся 5-річного хлопчика із Переяслава-Хмельницького, якого поранили, коли він гуляв біля дому, Олександра Тлявова заявила, що поліцейські визнають, свою вину, але не знають, хто саме із них поранив дитину, адже були дуже п’яні.

Про це вона розповіла у коментарі "Громадському".

Читайте такожПорізали обличчя: у Києві на Майдані Незалежності сталася кривава різанина (фото)

Відео дня

"Йде слідство. Начальник нашого райвідділу приїжджав до реанімації до нас і казав, що вони визнають вину, але вони такі п’яні, що вони не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п’яні. Просто розважалися", – розповіла Тлявова.

Бабуся хлопчика наголошує, що поліцейські однозначно повинні сісти у в’язницю.

"Ми не допустимо, щоб вони вийшли чи під заставу, чи щоб взагалі їх виправдали. Такого виправдання немає. Я ще розумію, якщо аварія. Але просто напитися і таке зробити....», – зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-річному хлопчику.

В ніч на неділю голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив про затримання двох підозрюваних поліцейських. За його словами, поліцейські під час скоєння злочину перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння.