О 14.25 пожежу було ліквідовано / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

У Києві на Окружній дорозі проводять заміри на наявність продуктів горіння у повітрі через пожежу, що сталася у Васильківському районі на території птахофабрики "Ясенсвіт".

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"За оперативними даними, площа пожежі розташованого окремо цеху в м. Василькові на території птахофабрики "Ясенсвіт" становить 15 тис. кв. м. Жертв і постраждалих немає. Птахофабрика знаходиться на південному заході у 30 км від Києва", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Василькові загорілася птахофабрика (відео)

У КМДА додали, що заміри повітря на Окружній дорозі на наявність продуктів горіння у повітрі проводить мобільна лабораторія комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку".

"Також комунальна служба має стаціонарні пости контролю повітря, що у цілодобовому режимі відслідковують рівень забруднення повітря. Наразі ситуація зі станом повітря на території Києва під контролем. У разі погіршення ситуації будемо інформувати додатково", - запевнили у КМДА.

Згідно з повідомленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пожежа розпочалась близько 11.37 із загоряння покрівлі в окремо розташованому одноповерховому цеху з птицею (розміром 50 на 300 м). О 14.25 пожежу було ліквідовано. До гасіння було залучено 50 чоловік особового складу та 13 одиниць техніки ДСНС.