В Одесі поліцейські ГУНП з патрульними шукали 5-річної дитини / Фото: od.npu.gov.ua

На допомогу до правоохоронців звернулася старенька няня, яка втратила 5-річного хлопчика, самостійні пошуки не дали результатів.

До таких заходів приєднався особовий склад Таїровського відділення поліції і патрульні наряди, передає прес-служба ГУНП області.

Читайте такожНа Дніпропетровщині 14-річний хлопчик вистрілив у голову 7-річного брата

Відео дня

«Обстежуючи територію Київського району в Одесі правоохоронці знайшли хлопчика у дворах багатоповерхівок між вулицями Ак. Королева та Ільфа і Петрова. Жодних протиправних дій щодо дитини не відбувалося» - зазначають правоохоронці.

Під час з'ясування обставин стало відомо, що дитина скористалася неуважністю няні і поїхала самостійно кататися на самокаті, в результаті чого загубилася. Відзначається, що після детального вивчення події до батьків хлопчика приймуть відповідні процесуальні заходи.

Правоохоронці звертаються до батьків з проханням бути більш уважними та пильними у догляді за дітьми.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних Іван Приходько та Володимир Петровець в нетверезому стані влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, розташованих в місці, де могли знаходитися люди.

Вони потрапили в 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.