Про вбивство дитини стало відомо наприкінці травня / фото zt.npu.gov.ua

У Житомирській області на дні річки правоохоронці виявили рештки, схожі на кістки. Вони можуть належати 5-річній убитій батьками дівчинці Дарині Макарчук.

"Із залученням техніки було змінено русло річки, щоб поліцейські та рятувальники дослідили мулисте дно. У результаті були виявлені та вилучені окремі фрагменти, які зовні подібні до кісток", - йдеться у повідомленні ГУ НП у Житомирській області.

facebook.com/zhytomyr.police

Знайдені фрагменти відправлять на експертизу, яка має засвідчити, чи належать вони загиблій дитині. Слідчі дії тривають.

Відео дня

Читайте такожРозкрито моторошні подробиці про батьків дівчинки, яку вони спалили на Житомирщині

Як повідомляв УНІАН, у 2015 році за рішенням суду 5-річну Дарину Макарчук відібрали у біологічних батьків без позбавлення їх батьківських прав. Дівчинка деякий час проживала у прийомній родині. Згодом суд повернув дитину рідним батькам.

У серпні 2018 року дівчинка під час сімейного конфлікту отримала смертельні травми від батька, потім тіло дитини батьки спалили у печі та останки викинули у річку. Інформація про те, що в селі Листвин Овруцького району на Житомирщині батьки могли вбити свою 5-річну доньку, надійшла до поліції лише 27 травня цього року.

За фактом умисного вбивства дитини поліція розпочала кримінальне провадження за п. 2, 12, ч. 2 ст. 115 КК України. Окрім того, проводиться розслідування за фактом службової недбалості працівників соціальних служб у справах дітей (ч. 2 ст. 367 ККУ).

Суд міста Житомира взяв під варту на 60 діб батьків, які убили свою п'ятирічну доньку.