Слідчі вважають, що причиною вибуху ймовірно є виток газу в одному із гаражів / фото: "Інформатор"

За фактом вибуху минулої ночі на вулиці Тургеневській у Києві поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Читайте такожРятувальники закінчили розбирати завали: що зараз відбувається на місці вибуху в Києві (фото, відео)

Відео дня

Як відомо, 15 червня о 23:25 по вул. Тургенівській, 16, в одному із гаражів стався вибух, внаслідок чого зруйновано три гаражі, пошкоджено газопровід, вибито скло у вікнах поруч розташованих житлових будинків та пошкоджено три автомобілі. Жертв та постраждалих немає.

«Слідчі провели огляд місця події та встановили, що вибух стався ймовірно від витоку газу в одному з гаражів. На даний час поліцейські опитують власника та встановлюють причини вибуху», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, минулої ночі на перетині вулиць Бульварно-Кудрявської та Тургенівської вибухнули три гаражі, розташовані у дворі серед багатоповерхівок.

За словами місцевих жителів, пізно ввечері вони почули потужний вибух, а після цього – їдкий запах газу. Вони повідомили, що гаражі орендували власники кавових машин, які зберігали у приміщеннях не лише автомобілі, а й балони з газом.