На Житомирщині вже тиждень не можуть загасити сміттєзвалище / \фото ДСНС

На Житомирщині рятувальники сьому добу ліквідовують пожежу на сміттєзвалищі в урочищі Ржатківка під Новоградом-Волинським.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі управління ДСНС у Житомирській області, наразі вогнеборці продовжують гасити сміття на полігоні твердих побутових відходів на території урочища Ржатківка Новоград-Волинського району, що зайнялось окремими осередками 16 червня.

Читайте такожНа Житомирщині спека заважає приборкати пожежу на сміттєзвалищі

Відео дня

«Продовжується гасіння сміття на полігоні твердих побутових відходів. Рятувальники продовжують роботи по гасінню сміття на полігоні твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка Новоград-Волинського району. Фахівці ДСНС постійно заливають тління, однак процеси горіння відбуваються всередині звалища, що унеможливлює доступ води безпосередньо до осередків горіння», - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, вчора  було ліквідовано загоряння сміття на площі 100 кв. м.  Як і  планувалося, допоміжною технікою  підвезли 150 тонн води. Крім того, на місце виникнення локальних загорянь  доставили потужну мотопомпу, що і забезпечило безперебійну подачу води на гасіння.