23 червня 9-річного Захара знайшли мертвим / фото facebook.com/KyivOperativ

У Дарницькому районі столиці в озері Вирлиця знайшли мертвим 9-річного хлопчика, який з 22 червня перебував у розшуку.

Як повідомляє Еспресо, він пішов 22 червня близько восьмої години вечора з дому гуляти біля будинку і не повернувся. Його оголосили у розшук.

Але вже в неділю, 23 червня, 9-річного Захара знайшли мертвим. За попередньою інформацією, його спочатку зарізали, а потім втопили у водоймищі. На місці працюють слідчі з‘ясовують обставини моторошної події.

Відео дня

Читайте такожЯк розпізнати звіра. Чому 22-річний хлопець жорстоко убив дівчинку і поглумився над її тілом

Як повідомляв УНІАН, вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка на Одещині зникла 11-річна Дарина Лук'яненко. З того дня дитину розшукували сотні людей - співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були залучені водолази і авіація.

19 червня Лук'яненко була знайдено вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві дівчинки затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова.

Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Крім того, з огляду на факт знущання над померлою (вигрібна яма та ін.), справу відкрита за ст. 297 (наруга над тілом). Передбачається, що вбивство скоєно на сексуальному ґрунті.

У п'ятницю, 21 червня, в Іванівці, де оголошено траур, попрощалися з дівчинкою.