Димову шашку кинув 18-річний хлопець / Скріншот

Правоохоронці Львівщини встановили особу, яка кинула димову шашку під час зустрічі Петра Порошенка з виборцями у райцентрі Стрий.

Читайте такожНа Львівщині закрили ресторан через масове отруєння людей на весіллі (відео)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 25 червня, близько 20.15, у місті Стрий на Майдані Незалежності під час зустрічі одного з кандидатів у депутати Верховної Ради України з виборцями, невідомий застосував димову шашку. Поліцейські затримали правопорушника на місці. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець. Його опитали та склали адміністративний протокол за ст.195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) КУпАП.

Відео дня

«Зустріч кандидата у депутати з виборцями не припинялась»,- повідомили у поліції.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко, димові шашки кинули «найняті провокатори, щоб зірвати зустріч з громадою».

«Стрий. Найняті провокатори кинули димові шашки, намагаючись зірвати зустріч президента Петра Порошенка з громадою. Дві характерні речі: один з провокаторів російськомовний; шашки кинули під час заяви Порошенка щодо спроб заборонити Українську Церкву», - зазначив Цеголко.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, сьогодні 26 червня, Петро Порошенко планує зустріч з виборцями у місті Дрогобич на Львівщині, а також виступити на IV Форумі місцевого розвитку у Трускавці.