На Харківщині поліцейські затримали рецидивіста / фото прес-служба поліції Харківської області

На Харківщині раніше судимого 54-річного зловмисника викрили співробітники Первомайського відділу поліції. 9 липня в поліцію звернулася 19-річна мешканка міста Первомайський. Вона повідомила, що протягом доби невідомий чоловік утримував її в будинку і зґвалтував.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Читайте такожПід поглядом лікаря змушував дітей роздягатися: на Чернігівщіні затримано рецидивіста

Відео дня

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво відділу поліції, криміналіст і судово-медичний експерт. За словами дівчини стало відомо, що чоловік утримував її в будинку в селі Сиваш. В якому саме приміщенні вона перебувала дівчина не змогла пояснити, адже зловмисник зав'язував їй очі ганчіркою.

Співробітники сектору кримінальної поліції провели ряд заходів і встановили схожого за описом дівчини чоловіка. Потерпіла впізнала зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села. Раніше чоловік неодноразово був судимий за зґвалтування неповнолітніх. З місця події поліцейські вилучили речові докази: мотузку, якою чоловік зв'язував руки і ноги дівчини, саморобний ніж, яким він порізав дівчині долоні, тощо. Вилучене направлено на дослідження.

Слідчим Первомайського відділу поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз триває досудове слідство.