У 2018 році Нукрі Гальського вже затримували в Києві / фото kyiv.npu.gov.ua

Оперативні працівники управління карного розшуку Києва затримали в Дарницькому районі столиці "злодія в законі" Нукрі Гальського.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, зловмисник вкотре перетнув кордон України поза прикордонним пунктом пропуску та мав намір контролювати злочинний світ Києва та Київської області.

Читайте такожНа Київщині затримали розшукуваного Інтерполом російського "злодія в законі" (фото, відео)

Правоохоронці нагадують, що у грудні 2018 року працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві вже затримували Нукрі Гальського, який мав заборону на перебування на території України.

Тоді неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів громадянин Грузії, 1987 року народження, який був "коронований" у Туреччині іншими "злодіями у законі", намагався поширити свій вплив на членів злочинного середовища у столиці.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, під час перебування на території України зловмисник намагався контролювати діяльність оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв. "Під час нелегального проживання у столиці Нукрі Гальський відвідував та організовував так звані "сходки" кримінальних авторитетів", - сказав він.

Відео: поліція Києва

Після затримання Державна міграційна служба видворила злодія із забороною в’їзду в Україну на 3 роки. Однак Гальський знов приїхав в Україну та почав відновлювати свою злочинну діяльність та зв’язки у кримінальному світі.

"Зараз "злодія в законі" видворено до Туреччини, а правоохоронці спільно з Державною міграційною службою у свою чергу підготували документи про збільшення терміну заборони в’їзду йому на територію України до п’яти років", - додав Крищенко.

Як повідомляв УНІАН, у березні Поліція Києва викрила "сходку" кримінальних авторитетів у ресторані на бульварі Верховної Ради, чим завадила кримінальним авторитетам обговорити розподіл їхньої влади та впливів на території України.